Chaintech med nForce3 250


Chaintech ZNF3-250

ZNF3-250 støtter Athlon 64-prosessorer i Socket 754-formatet. Kortet er altså basert på det etterlengtede nForce3 250-brikkesettet, som ble annonsert i fjor høst. Som bildet over viser, er nForce3 250 en "en-brikke"-løsning, hvor nord- og sørsiden i brikkesettet kombineres i en og samme brikke.

Tre 184-pins DIMM-moduler (DDR366/333/400) støttes, for maksimalt 2 GB minne. HyperTransport-teknologien sørger for en forbindelse på 6,4 GB/s mellom selve brikkesettet og prosessoren.

RadEX
RadEX er en forkortelse for Revolutionary Active Direct Exhaust, som er en "heatpipe"-kjøleløsning for hovedkortet. Som kjent kan strømregulatorene på hovedkort utvikle mye varme, og det er nettopp disse delene RadEX tar sikte på å kjøle ned. På mange måter kan RadEX sammenlignes med ABIT sin OTES-teknologi, bare at Chaintech i tillegg benytter en "heatpipe"-løsning.

Kortet kommer med fem PCI-porter, en AGP-port og en CMR-port (Chaintech Multimedia Riser). Sistnevnte brukes til et 7.1-kanals lydkort som medfølger i pakken. S-ATA-støtte for fire enheter med mulighet for RAID 0/1/0+1 er på plass, og det samme er USB 2.0 og Firewire.

Omfattende tilbehør
Chaintech er kjent for å tilby enormt fyldige bundler med sine produkter, og ZNF3-250 er intet unntak. Ta bare en titt på pakkens innhold:


Blant tilbehøret finner vi CBOX3 (5 1/4" boks med diverse tilkoplinger, bl.a. 6-i-1 kortleser), 7.1-kanals CMR-lydkort, runde kabler, S-ATA-kabler, samt programmene Norton AntiVirus, ProMagic og Image It.

Det blir spennende å se hva kortet kan prestere i praksis. Pris og tilgjengelighet er foreløpig ikke kjent. Mer informasjon om kortet finner du hos Chaintech.

(Kilder: Chaintech, VR-Zone)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen