Chaintech med GeForce 6800 Ultra

Så sent som i morgentimene i dag, kunne nettstedet VR-Zone bekrefte vår nyhet fra forrige uke om at GeForce 6800 blir forsinket - og ikke kommer til produsentene før i midten av mai. Dette har derimot ikke hindret grafikkortprodusenten Chaintech i å sende ut en pressemelding om de nye GeForce 6800 Ultra-kortene sine.

Dette kvalifiserer jo som en slags lansering, til tross for at selskapet etter all sansynlighet ikke har fått levert GPU-ene fra NVIDIA enda. Dermed kan de ikke være sikre på at spesifikasjonene de reklamerer med er de samme som de kan levere.

Det finnes nemlig en grunn til at ingen av de store grafikkort-selskapene har "offisielt" lansert GeForce 6800-baserte grafikkort annet enn på papiret, komplett med alle tenkelige forbehold om eventuelle endringer i spesifikasjonene. GPU-ene har ikke kommet enda, og spesifikasjonene er ifølge våre kilder ikke 100% klare. Noen sier endog at "det blir endringer".Fra Chaintechs pressemateriale

Ingen ble derfor spesielt overrasket da vi leste den lille skriften i pressematerialet fra Chaintech. Informasjonen deres var hentet fra ikke helt ukjente The Inquirer.

(Kilde: Chaintech)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen