Chaintech med FX 5700 Ultra

Chaintech sine Apogee-kort er ment å være eksklusive og lekre - og det nye AA5700Ultra-kortet deres er slettes ikke direkte vondt å se på. Kortet har fått hele to "gullbelagte" vifter som dekker både GPU og minne. Disse har egentlig to funksjoner: De sørger for et lavt støynivå for de som ønsker dét, og for de som ikke er redd for litt ekstra lyd byr viftene på gode overklokkingsmuligheter.

Viftene er også belyst fra innsiden, som sikkert er fint for de som liker å titte gjennom vinduet på komponentene sine:


Apogee AA5700 Ultra har ellers en kjernefrekvens på 475 MHz og DDR-minne på 900 MHz, som skulle gi en båndbredde på vel 14 GB/s. Støtte i hardware for DirectX 9 er naturligvis på plass. Vi skulle også tro at minnet er av høy kvalitet ettersom Chaintech gjerne vil at det skal overklokkes.

Ellers følger det med Chaintechs GOSU-programvare for overklokking av kortet i Windows. GOSU kan justere og overvåke både GPU- og minnehastigheten, og har i tillegg en kjekk liten temperaturmåler slik at man vet når det er på tide å gi seg.

Det virker ikke som om Chaintecs nye Apogee-kort har kommet til Norge enda og prisen er ukjent. Les mer om kortet på Chaintechs produktside.

(Kilde: Chaintech)

Kommentarer (6)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen