CES sparkes igang

Hardware/Las Vegas: CES Unveiled er nå over og dermed kan vi si at CES har blitt sparket skikkelig igang. På CES Unveiled får pressen en liten smakebit på hva vi kan vente oss fra selve messen, hva som kommer av produkter og hvem som trolig vil skape de feteste overskriftene.

Som vanlig var det stapp fullt på Unveiled, og kaoset rådet. En rekke mer eller mindre kjente produsenter og utviklere viste frem sine produkter, men om det var noen av dem som vil skape ekstra fete overskrifter kan sikkert diskuteres. Vi tok i alle fall en liten runde.

Bare det å komme seg rundt til de ulike standene var en utfordring. Allerede en time før det hele startet var det en lang kø med pressefolk som ventet. Det er noe med kombinasjonen av alle pressefolkene på CES og ett enkelt rom som bare ikke fungerer. Uansett, noe fikk vi da med oss i trengselen.AMD viste naturlig nok frem litt Fusion-produkter, og for anledningen hadde de blant annet en Eee-maskin fra Asus som kjørte The Lord of the Rings Online som bare det. Nå har undertegnede egentlig aldri testet det spillet før, så om det ikke er spesielt fantastisk at en slik maskin drar spillet så tar jeg det på min kappe. I tillegg viste de frem en Fusion-brikke.Videre hadde Lenovo satt frem en hel rekke med nye godsaker. Den godbiten som fanget vår oppmerksomhet var IdeaPad Slate, en tablet som er planlagt på markedet i mai. Denne kjører blant annet full Windows 7 og fremstår absolutt som et spennende produkt.Av andre maskinvareprodusenter fant vi Samsung, LaCie og SanDisk. Samsung og SanDisk hadde et par SSD-produkter av det mer vanlige slaget, mens LaCie hadde et par-tre USB 3.0-enheter ute.

De helt store greiene uteble med andre ord fra CES Unveiled for vår del, men vi satser på bedre tider.

Flere saker fra CES 2011 får du på Hardware.no

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen