CeBIT: Organisert galskap


Her ser vi et lite utsnitt av salen i Münchener Halle

Münchener Halle. Merk dere navnet hvis dere har planer om å reise til CeBIT noen gang. Etter et raskt overslag anslo vi at 1800 personer møtes på en stor tradisjonell tysk fest. Harry tysk musikk før de gamle slägerne tar over. Harry musikere. Harry servitriser. Tradisjonell tysk mat. Svært store mengder flytende væske i svært store glass.Noen og enhver koser seg med en "liten en" i Münchener Halle
(Dette er laaangt utenom arbeidstiden! Red. anm.)

Festene i Münchener Halle har fått et saftig rykte på seg. De aller streiteste business-menneske danser på bordene uten hemninger, sørpe dritings, til musikk du helst ikke vil være kjent med. Plutselig dukker det opp en maskot ingen aner hva er, men alle synes er kjempemorsom. I år var en lysekrone flyttet slik at det ikke skulle være mulig å hoppe fra balkongen og ut på den. Dette var ikke en "føre vàr"-handling. Det er dette Münchener Halle handler om.


Vi møtte opp, og fant fort ut at ryktene rundt denne festen neppe var overdrevet. Lokalet er enormt, glassene enorme og servitrisene er fyldige og tradisjonelt kledd i tyske kjoler.Maskotten får masse oppmerksomhet, men ingen vet helt hvorfor.

Pissoaret her er et kapittel for seg selv: Man kommer inn i et stort fliselagt rom, uten noe som helst annet. Man går bort til veggen og gjør fra seg der. Kun en liten forhøyning 30 cm fra veggen sørger for å føre urinet i sluket i stedet for ut på gulvet. Vannet i vasken er utelukkende kaldt.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen