CeBIT 2005 godt igang

Andre dag av CeBIT Hannover går mot slutten. Hardware.no er på plass og kan bringe de første inntrykkene fra den gigantiske teknologimessen.

For gigantisk er nettopp hva CeBIT Hannover er. Et trettitalls haller er spredt ut over et enormt stort område. Heldigvis er de mest interessante utstillerne samlet i et knippe haller - ellers ville vi brukt hele dagen på å traske fra hall til hall.

Værgudene er så langt ikke på arrangørenes side. Regnet spruter ned og det blåser friskt. Heldigvis foregår alle aktiviteter innendørs.


På vår første dag på CeBIT har vi kun så vidt rukket å skumme gjennom et par-tre av hallene. Vi kommer tilbake med mer detaljerte rapporter senere, men nøyer oss kun med en stemningsrapport i første omgang.

Alle de store og kjente hardware-produsentene er naturligvis på plass, sammen med et hav av totalt ukjente produsenter.

Foreløpig har vi ikke sett de helt store bombene her nede, men har blant annet tittet på NVIDIA SLI-hovedkort tilrettelagt for Intel-plattformen. Flere produsenter viser frem slike kort. Kortene er ventet på markedet i løpet av april eller mai måned. Det er med glede vi kan melde at brikkesettet ikke vil hete nForce5, men derimot noe i duren av "nForce4 SLI Intel Edition".ABIT NI8 SLI - nForce med LGA775 med SLI

Videre har vi sett en del hovedkort basert på de kommende Intel 945- og 955-brikkesettene. Vi kommer tilbake med nærmere rapporter og flere bilder av disse og mye annet om kort tid.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen