Casio QV-R61 med 6 megapiksler

Spesifikasjoner og høyoppløselige produktbilder er lagt ut i prisguiden.

Pressemelding fra Casinus

Det nye QV-R61 fra CASIO overbeviser med 6.0 megapiksler

Bergen, August 2004 – De vakreste øyeblikkene i livet er oftest spontane og forsvinner alt for fort. Enten det er en kveld med venner eller familiesammenkomst så vil det alltid være øyeblikk verdt å ta vare på. Med det nye QV-R61 fra Casio, vil ikke entusiastiske fotografer gå glipp av noen slike motiver, og det kraftige QV-R61 garanterer flotte bilder.

Takket være den 3x optiske zoomen og et 2” TFT fargedisplay, vil QV-R61 brukeren kunne fange bilder av rennende vann og lignende fra en sikker distanse. I kombinasjon med Direkte-på funksjonen, som gjør at kameraet er klar til å bruke etter kun 1 sekund, og utløserfølsomheten på 0,01 sekund, er kameraet ekstremt kjapt. Å skifte mellom de ulike opptaksmodusene i QV-R61 er barnemat. Det nye hjelpeikonet viser deg nøyaktig hvilken modus du befinner deg i. Det er gså viktig å kunne stole på det oppladbare batteriet i kameraet ditt; De forbedrete elektroniske komponentene reduserer energiforbruket og de de kraftige NiMH oppladbare batteriene gjør dette kompakte digital kameraet uunværlig på lengre turer.

I tillegg så inneholder kameraet Casio funksjonen BESTSHOT (23 forhåndsinnstilte motiver), Videofunksjon, selvutløser, makro, en automatisk kalender, verdenstid og en alarmfunksjon med bilde.

QV-R61 vil være til salgs fra begynnelsen av oktober. Kameraesken inneholder de kraftige batteriene med lader, USB kabel, håndreim, samt en fyldig software på CD-ROM.

Mer informasjon finnes på http://www.casio-europe.com

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen