Casio med nye ultratynne Exilim-kameraer

EX-S20 og M20 er 10 % mindre enn forgjengeren EX-S2. Likevel har Casio klart å forbedre batterikapasiteten på kameraene med hele 85 %.

Kameraene er lynraske, med oppstartstid under 1 sekund, utløserforsinkelse på 0.01 sekund og en intervalltid mellom hvert enkelt bilde på ca. 1 sekund. Avspilling av bilder er også lynrask. Kameraene har ikke autofokus, noe som bidrar sterkt til hurtigheten. Likevel har kameraene "makrofunksjon" ned til 30 cm. Objektivet har automatisk linsedeksel, et problem med de første Exilim-modellene.

Kameraene har videofunksjon, men kun M20 kan ta opp med lyd. M20 kan også spille av MP3-filer og brukes som diktafon i opptil 40 minutter.

Objektivet har fast brennvidde som tilsvarer 37 mm. Lysstyrken er F3.5.

Exilim EX-S3 kommer fortsatt til å være toppmodellen blant de tynneste Exilim-kameraene, da dette har større LCD-skjerm og høyere oppløsning. Nye S20/M20 har 2 Megapiksler oppløsning og en 1.6 tommers LCD-skjerm.

Vi håper at Casio også snart kommer med en Exilim-M3.

En sammenlikning mellom Exilim EXS20/M20 og S3 finnes her. Pressemelding fra Casinus og spesifikasjoner følger på de neste sidene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen