Casio lanserer Exilim Zoom EX-Z700

Akkurat som EX-S770 er også EX-Z700 tilgjengelig i rødt og blått i tillegg til standardfargene sølv, gull og grå, men likhetene stopper ikke der: Begge kameraene har omtrent samme oppløsning og zoomområde, ditto hva angår skjermstørrelsen, og Z700 er fattige 15 gram lettere enn S770. Der likheten stopper er på batterikapasiteten. Mens S770 må gi seg etter ca 200 bilder, klarer lillebror å holde det gående helt til godt over dobbelt så mane, ifølge CIPA-data på begge kameraene.

Z700 er utstyrt med en rekke mer eller mindre artige funksjoner, som for eksempel softwarebasert bildestabilisator, muligheten til å spleise sammen flere bilder i kameraet, eller la kameraet følge og ta utsnitt av et bevegelig motiv automatisk. Verdien av slike funksjoner vil selvsagt variere alt etter hva slags behov man har og hvor godt de fungerer, men det kan synes som om Casio har gått litt over bord med funksjonene på dette kameraet. Ikke det, spesifikasjonene er greie nok de, og for den gjevne bruker forventes dette kameraet å være helt på høyden, selv om det som så mange andre mangler skikkelig vidvinkel.

Veiledende pris fra Casio er kr 2795,- men det er allerede nettbutikker i Produktguiden som tilbyr kameraet til en lavere pris.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen