Casio Exilim Pro EX-P700 med 7 megapiksler

Pressemelding fra Casinus

Profesjonell fototeknologi i en lekker innpakning:

Det nye EXILIM Pro EX-P700 går til startgropen med 7.2 megapiksler og sort metallkropp!

Bergen, August 2004 – Den nye generasjonen fra EXILIM Pro kategorien, møter de høye kravene en ambisiøs fotograf stiller til utstyret sitt. Med 7,2 megapiksler og et lyssterkt, 4x optisk Canon objektiv går EX-P700 langt over vanlig standard for kompakte digitalkamera. En mengde ekstra finesser baner vei for profesjonelle bilder i glimrende kvalitet. I tillegg vil EX-P700 med sin sorte metallkropp appellere til alle som bryr seg om hvordan utstyret ser ut.

Enten du er på et moteshow eller en premierefest vil dårlige lysforhold og dynamikken i begivenhetene være en utfordring for enhver fotograf. EXILIM EX-P700 mestrer slike situasjoner takket være sitt lyssterke objektiv og meget gode SUPER LIFE-batteri. Kameraet er klart til bruk etter ca. 2 sekund: Fokuser på motivet, trykk på utløseren og voila – kveldens stjerner viser seg i det store 2” fargedisplayet. Kameraet fanger alle øyeblikk med en utløserfølsomhet på kun 0,01 sekund. Det ekstra raske auto fokus systemet med den nye auto makro funksjonen, som skifter uavhengig fra autofokus til makro, gir deg et krystallklart bilde i alle situasjoner. Brukere som liker å eksperimentere, vil sette pris på rask tilgang til vanlige innstillinger som hvitbalanse, ISO og fokus med EX-knappen. BESTSHOT funksjonen til EX-P700 tilbyr 27 forhåndsinnstilte motiver for ulike bildesituasjoner, som portrett eller landskapsmotiv. Til tross for denne mengden av fotografiske muligheter, får EX-P700 brukeren full oversikt takket være det praktiske ”Help ikonet” som forklarer hver enkelt fotoinnstilling.

"Get the big picture" – dette uttrykket innbefatter ikke bare individuelle bilder og serieopptak, men også video med lyd uten tidsbegrensing. Takket være flere tilkoblingsmuligheter kan bilder eller video overføres direkte til TV eller PC. Videre så støtter EX-P700 PictBridge og USB Direct Print standarden. Den infrarøde fjernkontrollen, som følger med kameraet, gjør at en kan styre flere funksjoner i kameraet trådløst. Det eksterne blitsuttaket, den valgfrie linseadapteren, hjelpelinser og filter for forskjellige bildeeffekter sørger for optimal kompatibilitet for ”multitalentet”.

Kameraesken inneholder et SUPER LIFE-batteri med lader, en USB og AV kabel, håndreim samt en fyldig software på CD-ROM. EXILIM Pro EX-P700 vil være tilgjengelig fra begynnelsen av oktober.

Mer informasjon kan en finne på : http://www.casio-europe.com eller www.exilim.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen