Casio Exilim Pro EX-P600

Pressemelding

CASIO annonserer EXILIM PRO med 6 Megapiksel og 4X Optisk Zoom
Lekker, ny Exilim toppmodell

12. Februar, 2004, BERGEN, NORGE – CAsinus AS annonserer EXILIM PRO EX-P600, et overveldende nytt medlem til den stadig voksende familien av EXILIM® digitale kameraer. Med brukervennligheten man forventer av kompakte kameraer, kan dette EX-P600 ta brukeren til nye høyder innen fotografiske uttrykk med en mengde nye egenskaper, en 6-megapiksels CCD og 4X optisk zoom.

Merkenavnet EXILIM har over hele verden, blitt synonymt med utrolige egenskaper og lekkert design. Mest iøynefallende av disse egenskapene er kanskje den tynne, lekre metallkroppen alle EXILIM modellene har. Dette gjør at kameraet er med deg overalt, og sammen med lynrask oppstartstid og utløserfølsomhet får du alltid med deg de spesielle øyeblikkene med et EXILIM kamera. Introduksjonen av 3X optisk zoom og store LCD skjermer på EXILIM ZOOM modellene, tok populariteten til EXILIM kameraene til nye høyder.

Det nye EXILIM PRO EX-P600 tilbyr ikke bare utseende og egenskapene til et kompakt kamera, det representerer også en ny serie med digitale kameraer som viser mobilitet med hurtig respons, samtidig som det tilbyr funksjoner som man ellers bare finner på modeller i toppsjiktet. EX-P600 gir en helt ny dimensjon ved gleden av å fotografere, med en fleksibilitet som ikke har vært mulig på dagens helautomatiske kameraer.

Egenskaper

Høyoppløselige 6-megapiksels bilder
EX-P600 har en 6-megapiksels CCD i en kompakt og lekker kropp utformet i rustfritt stål og bruker i tillegg et glimrende 4X optisk Canon objektiv.

Hurtig respons
I tillegg til en oppstartstid på 2 sekunder og ca 0.01 sekunds utløserfølsomhet, har EX-P600 en lynrask kontinuerlig utløserfunksjon som tar 3 bilder / sekund og opp til 6 bilder i serie.

Auto Bracketing
Med et trykk på utløseren kan du endre eksponeringen, hvitbalansen og fokusinnstillingen. ”multi-bracketing” egenskapen muliggjør flere og varierte bilder med ulike fargenyanser etc.

Kjapp respons ved manuell fotografering
Med et stort 2.0” TFT LCD display, vil all nødvendig informasjon om bildet bli vist klart og tydelig. Manuelle innstillinger kan enkelt endres i skjermen, og dette gjør det mulig å ta bilder raskt.

CASIO planlegger hele tiden å videreutvikle designet og den høye kvaliteten på EXILIM serien med digitale kameraer, for stadig å kunne tilby bedre og mer brukervennlige produkter til forbrukerne.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen