Casio Exilim EX-Z50 og Z55

Spesifikasjoner og høyoppløselige produktbilder er lagt ut i prisguiden. Kameraene kommer på markedet rundt 1. oktober, til en antydet pris på kr:

EX-Z50 4295,-
EX-Z55 4795,-

Casio Exilim EX-Z50 Casio Exilim EX-Z55

Pressemelding fra Casinus

Bergen, August 2004 – Når trendsetterne kommer tilbake fra ferie, er det fest i byen igjen. Nye steder har åpnet, gode kontaker er gjort og alt ligger til rette for en god flørt. Atmosfæren er elektrisk! Da er det bra at EXILIM Zoom EX-Z50 og EXILIM Zoom EX-Z55 kan ta perfekte festbilder med bare et par bevegelser. Begge har 5,0 megapiksler og 3x optisk zoom . konsentrert kraft for enda bedre oppløsning.

Skal, skal ikke? Det er enda enklere å bestemme seg for å ta et bilde eller ikke. EXILIM EX-Z55 har kommet med et absolutt høydepunkt. Den ekstra-store TFT fargeskjermen måler hele 2,5 “. På denne måten kan fotografen se sitt fremtidige drømmebilde enda mer detaljrikt. FIL teknologien gjør at den optiske søkeren er integrert I TFT skjermen. På grunn av dette er EX-Z55 akkurat like liten og flat som EX-Z50 selv om skjermen tar mer plass. Takket være SUPER LIFE-batteriet, er disse to EXILIM modellene ekstremt kraftige. Til tross for mer megapiksler kan EX-Z50 og EX-Z55 ta opptil 400 bilder på en ladning.

Spontane bilder er ikke noe problem med direkte-på funksjonen: Den gjør begge kameraene klare til bruk etter kun ca. 1,6 sekund. Med utrolige 0,01 sekunds utløserfølsomhet går du aldri glipp av et eneste motiv. Når feststemningen når kokepunktet er videofunksjonen det du trenger: du kan ta opp film med lyd uten tidsbegrensning med både EX-Z50 og EX-Z55. EXILIM Zoom EX-Z50 og EX-Z55 blir ladet via en USB dokkingstasjon, hvor en også kobler kameraet til PC`en for å overføre bildene. I tillegg til SUPER LIFE-batteriet og dokkingstasjonen er USB kabler, utfyllende software, håndreim også inkludert i esken.

Casio Exilim EX-Z50 Casio Exilim EX-Z55

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen