Casio Exilim EX-Z4, minst med 4 Megapiksler

Casio Exilim EX-Z3 kom meget godt ut i test her på Akamera.no, og har stort sett også fått meget gode kritikker av andre testere. Derfor er det meget spennende å se at Casio kommer med en versjon med høyere oppløsning.

Konseptet til Z3/Z4 er genialt. Kameraet er ikke større enn et litt tykt kredittkort, men har likevel fullgod funksjonalitet inkludert en optisk zoom på 3x. Et unikt patent fra Pentax gjør at hele objektivet kan skjules i den tynne kamerakroppen. Dette gjøres ved at deler av objektivet skyves til side når kameraet skrus av.

I de siste årene har Casio lagt stor vekt på at kameraene skal være raske i bruk. Z4 har en oppstartstid på 1.6 sekunder, blant markedets aller raskeste. Kameraet skal også ha meget rask fokus og utløserforsinkelse.

Kameraet har videofunksjon med lyd, diktafon og innebygd høyttaler for avspilling av disse. Batterikapasiteten på Z3 var overraskende god, men Z4 skal ha 20 % bedre batterilevetid.

LCD-skjermen er fremdeles på 2 tommer, men skal være forbedret i forhold til forgjengeren. Casio oppgir at den skal være ripefri. Dessverre har skjermen bare 84960 punkter, skjermen er derfor langt fra detaljert nok til å vurdere om bildene man tar blir skarpe.

Pressemelding fra Casinus og spesifikasjoner er vedlagt på de neste sidene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen