Casio Exilim EX-Z30 og Z40 annonsert

Dette er en svært viktig lansering for Casio, de gamle Exilim EX-Z3 og Z4 har sørget for at Casio har blitt en av de største kameraprodusentene i løpet av det siste året. EX-Z4 har vært den mest populære modellen i prisguiden vår hittil i år.

Ikke overraskende beholder Casio grunndesignet på modellen. Kameraene er svært små og lekre, uten at dette har gått ut over funksjonaliteten. LCD-skjermen på 2 tommer var lenge størst i klassen, men nå har Sony lansert sin T1 med hele 2.5 tommer.

De nye EX-Z30 og EX-Z40 har fått en ny bildeprosessor, som skal sørge for enda hurtigere respons og enda bedre bildekvalitet.

En annen nyhet er en svært forbedret batterilevetid. EX-Z3/Z4 hadde ikke spesielt dårlig batterilevetid, men de nye modellene skal likevel ha 2.5 ganger bedre batterikapasitet. Dette vil gjøre kameraene til blant de beste på markedet mht. batterikapasitet - uansett størrelse.

Akamera.no kommer med en test av de nye modellene så snart de kommer på markedet. Mer informasjon i pressemeldingen på neste side.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen