Carrey og Zemeckis med julefilm

Da Charles Dickens skrev ”A Christmas Carol” var det først og fremst for å tjene penger så han kunne nedbetale et lån. Likevel ble historien populær utover alle forventninger, og i dag fremstår den som en av de beste julefortellingene som er skrevet. Nå har regissør Robert Zemeckis skrevet en adapsjon av fortellingen og planlegger å regissere filmen med Jim Carrey i hovedrollen, skriver Empireonline.com.

Samme teknikk

Det blir spennende å se om Carrey får en morsom eller mer nøktern karakter i Zemeckis adapsjon av julefortellingen.
Det blir spennende å se om Carrey får en morsom eller mer nøktern karakter i Zemeckis adapsjon av julefortellingen.

Med ”Polarekspressen” og den kommende ”Beowulf”, har Zemeckis brukt en helt unik stil der han har kombinert talentet til levende skuespillere med animasjonens virkemidler. Med ”A Christmas Carol” kommer Zemeckis høyst sannsynlig å fortsette i samme spor. Zemeckis to siste animasjonsfilmer er begge laget med tilsyn av Warner Brothers, men det er ingen informasjon om Zemeckis kommer til å bruke samme selskap denne gangen.

Mer animasjon for Hoskins

Skuespilleren Bob Hoskins, som har jobbet med Zemeckis før på filmen ”Who Framed Roger Rabbit, kommer til å spille en rolle i filmen:

- Han ønsker at jeg skal spille Mr Fezziwig. Det blir på samme måte som i ”Polarekspressen”. Du står i en boks med en morsom drakt på, mens du leser alt som du gjør. Kommer jeg til å gjøre det? Selvfølgelig!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen