Capture One 3.7.4 setter hastigheten opp

Phase One har oppdatert deres Capture One RAW Workflow programvare, struktureringsverktøy for bildebehandling. Oppdateringen viser til støtte for flere kameraer, RAW-filformater og Intel-baserte Mac-maskiner. Produsentens tester viser hastighetsøkninger på 40% når versjon 3.7.4 kjører på intel-baserte Mac-maskiner. Hastigheten ved behandling av RAW filer har økt med 15% på både Intel og PowerPC-baserte Mac-maskiner.
Windows-brukere vil kunne nyte økt overføringshastighet og RAW-behandling med Capture One 3.7.4. De første testene fra produsenten viser en ytelsesøkning på 200% i capturemodus, noe som er gjort mulig med en forbedret høyhastighets capture-egenskap i programvaren. Tester viser også en hastighetsøkning på 10% ved behandling av RAW-filer

Programmet har blitt oppdatert med støtte for flere RAW filformater, oppdateringen omfatter større støtte for alle Canon modeller inkludert det nye kameraet 30D, hele Pentax *ist serien og støtte for det første Sony-kameraet i Capture One programvaren, Sony DSC-R1.

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen