Captain America får regissør

Joe Johnston, som står bak filmer som "Jurassic Park III" og "Hidalgo", har nå blitt hyret til å regissere "First Avenger: Captain America", Marvels filmutgave av den klassiske superhelten.

Captain America er på vei til det store lerretet.
Captain America er på vei til det store lerretet.

Patriotisk superhelt

Captain America ble skapt i 1941 av duoen Jack Kirby og Joe Simon, gjennom Timely Comics. Han er det heroiske alteregoet til den pinglete Steve Rogers, som ble avvist av militæret, men etter dette forvandles til den sterke og snarrådige Captain America gjennom et regjeringseksperiment. Med sitt berømte panserskjold ble han et symbol på de heroiske innsatsene i krigen – både i og utenfor tegneserieuniverset.

Den patriotiske superhelten forsvant i 1950-årene, men ble gjenopplivet i Marvel Comics tidlige år. Under sin gjenkomst ble han reintrodusert som et medlem av superheltgruppen Avengers. Hans fravær og plutselige tilbakekomst ble forklart ved at han hadde blitt nedfrosset under et oppdrag i krigen, for senere å bli funnet av superhelt-teamet.

Leter etter manusforfatter

Det er enda ikke noen manusforfatter med på prosjektet, men filmselskapet går for tiden gjennom en rekke manuskript og forventer å ha funnet den rette innen kort tid.

Filmen skal utspille seg under 2. verdenskrig og skal etter planen ha premiere 6. mai 2011 i Amerika. Superhelten vår skal også etter dette dukke opp i filmutgaven av "The Avengers", som skal utspille seg i vår tid, hvor han blant annet vil slå seg sammen med Iron Man og Hulken.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen