Capgemini og Novell jobber sammen

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Som en del av avtalen mellom Capgemini og Novell vil førstnevnte utvide sine konsultasjonstjenester med Novell-kunnskap. Spesielt vil det fokuseres på utrulling av IT-løsninger som bruker Novells SUSE Linux Enterprise sammen med MIXED-SOURCE applikasjoner og administrasjonsverktøy.

Capgemini vil hjelpe til med både bygging, utrulling og vedlikeholde av løsninger basert på åpen og lukket kildekode. Løsninger vil leveres både for desktoper og servere, med datasentervirtualisering og administrasjonsegenskaper. Novell vil gi Level 3-støtte til Capgemini.

Det er tre fokusområder Capgemini og Novell vil samarbeide innen:

  • Integrerte utviklingsverktøy og applikasjonsstakker. Novell vil gjøre SUSE Linux Enterprise og proprietære løsninger tilgjengelige for Capgemini, slik at sistnevnte kan designe, utvikle, rulle ut og vedlikeholde bedriftsapplikasjoner basert på MIXED-SOURCE-løsninger og integrert med Capgemini-applikasjoner.
  • Utrulling av løsninger for endebruker, basert på Linux-desktop, med utvidete konsultasjonstjenester fra Capgemini.
  • Datasentervirtualisering og -administrering. Inkluderer løsninger basert på Novell ZENworks Orchestrator. Disse skal bruke ITIL-baserte verktøy for å hjelpe med optimalisering av virtuelle datasentre ved å automatisere utrulling, bruk og administrering av fysiske og virtuelle IT-ressurser.

(Kilde: Pressemelding fra Capgemini og Novell)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen