Canon videreutvikler sin bildestabilisator

Canon melder at de har videreutviklet sin bildestabilisatorteknologi slik at den nå også kan registrere og kompensere for vibrasjoner i flere retninger og om flere akser, inkludert vipping opp og ned og paralell forskyvning i alle retninger (se illustrasjonen nedenfor). Den nye IS-en har fått navnet "Hybrid Image Stabilizer" og skal i følge Canon finnes i objektiver som lanseres innen utgangen av året.

I pressemeldingen fremheves den nye stabilisatorens fortreffelighet til makrofotografering, og man skal derfor ikke utelukke at nettopp et makroobjektiv vil være det første med denne teknologien, og som dermed altså lanseres inne utgangen av året.

Vi har kontaktet Canon Norge i et forsøk på å få fatt i mer informasjon om den nye bildestabilisatorteknologien, men på grunn av ferieavvikling har vi ennå ikke fått vite noe mer enn det som står i pressemeldingen på neste side. Artikkelen vil bli oppdatert dersom vi får tilgang på mer informasjon.

OPPDATERING: Vi har nå fått kontakt med Canon Norge, som bekrefter opplysningene, men har ikke noe ytterligere informasjon å gi oss.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen