Canon S90 i galleriet

Canon PowerShot S90ved lanseringen svært lovende ut, med forholdsvis stor bildebrikke, en oppløsning som ikke knuste skalaen, og et objektiv med tilsvarende 28 mm som største brennvidde, og som i tillegg kunne skryte på seg blender 2 som største blender på vidvinkel. Som om ikke det var nok, har Canon også utstyrt S90 med flere innovative løsninger som skal gjøre kameraet enklere, raskere og mer fleksibelt i betjeningen. Alt i alt er det ikke uten grunn at dette kameraet har fått en del entusiaster til å sikle nærmest ukontrollert siden det ble annonsert for noen uker siden.

Derfor har både Akam og Canon Norge lagt seg i selen for at undertegnede skulle få et eksemplar av dette spennende kameraet med da jeg dro på tur til New York i forrige uke. Det så stygt ut en stund, men til sist gikk det heldigvis i boks, og nå ligger et utvalg eksempelbilder i galleriet til allmenn beskuelse. Bildene er i JPG-format, og er tatt rett fra kameraet uten noen form for etterbehandling. Vi tok de samme bildene i RAW, men må vente med å se på dem i den versjonen til vi har programvare som kan behandle disse filene.

Hvordan kameraet var i praktisk bruk vil vi komme tilbake til i en senere artikkel, av typen "sniktitt".

Bildene finner du her. Exif-informasjon finner du under hvert bilde. Kameraet vi brukte er en preproduksjonsmodell, men er i følge Canon så nært opptil ferdig at bildekvaliteten visstnok skal være i alle fall sånn noenlunde representativ for hva kameraet vil være godt for når det nå snart kommer på markedet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen