Canon retter feil i EOS 60D

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I desember slapp Canon firmwareversjon 1.0.8 til 60D, som fikset blant annet overeksponering av bilder ved bruk fire eldre Canon EF-objektiver og blits.

Canon Eos 60D har fått ny firmware.
Canon EOS 60D har fått ny firmware.

Nå har altså Canon sluppet enda en ny firmware, versjon 1.0.9. I denne oppdateringen er det gjort noen små endringer samt fiksing av enkelte småfeil:

  • Canon har endret navn på de kreative filterne fra "Art Filters" til "Creative Filters". Førstnevnte navn ble brukt på de japanske modellene, mens sistnevnte har blitt brukt i alle andre land utenfor Japan. Dette er for at alle 60D modeller skal bruke det samme navnet, men ved mindre du eier et 60D som er kjøpt i Japan, er ikke dette en merkbar endring.

  • En annen feil som er fikset er et problem som kan oppstå når man setter kameraet til å fokusere med Quick Mode AF under bruk av Live View fotografering. Dette problemet har oppstått hvis man har fotografert med innstillingen C.Fn II-1 støyfjerning ved lange eksponeringer aktivert, og med en lukkertid over 5 sekunder. Ikke et veldig vanlig problem med andre ord.

  • Det siste problemet som Canon nå har rettet opp er en feil som kan oppstå hvis man bruker EOS Utility til å fjernstyre kameraet. Hvis man går fra Live View fotografering og trykker på knappen som starter filmfunksjonen i EOS utility, kan kameraet oppføre seg unormalt. Dette problemet skjer altså bare hvis kameraet er tilkoblet en datamaskin og man bruker EOS utility til Live View fotografering, for deretter å starte en filminnspilling. Du skal derfor ha vært ganske uheldig om du har støtt på dette problemet.

Den nye firmwaren er tilgjengelig for nedlasting og kan lastes ned her.

Les også: Ny firmware til EOS 60D

Les også: GUIDE: Hva er egentlig firmware?

Les også: Canon EOS 60D

Kilde: www.photographyblog.com

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen