Canon PowerShot A310 annonsert

Ny digital introduksjonsmodell fra Canon

Oslo, 9. februar, 2004. Canon, en ledende produsent av fotografiske produkter og bildeteknologi, kunngjør i dag sitt nye digitale kompaktkamera for nybegynnere, PowerShot A310, med 3,2 megapixels oppløsning. Med en ny ”Print/Share”-knapp og utvidet tilpasning til direkte utskrift, vil kameraet erstatte PowerShot A300. Selv om kameraet er beregnet på folk som leter etter et enkelt og brukervennlig kamera, er mange av Canons høyteknologiske egenskaper innebygd, for å sikre gode ytelser, fleksibilitet og effektivitet. Blant disse er Canons prisbelønte og lovpriste DIGIC signalprosessor for naturtro farger og høy bildekvalitet, 5,1x digital zoom, videosekvenser og 5-punkts AiAF autofokus med 5 cm makrofunksjon.

Forenklet utskrift og nedlasting
PowerShot A310 er et av flere kameraer som er kunngjort fra Canon i dag, med den helt nye ”Print/Share”-knappen for ett-trinns utskrift og bildeformidling. Når kameraets USB-kontakt er tilsluttet en skriver med kompatibilitet til PictBridge eller Direct Print, eventuelt en Windows PC, vil et blått lys på Print/Share-knappen tenne for å indikere at kontakt er opprettet. Trykk på knappen når den lyser og en utskrift av aktivt bilde blir utført automatisk i henholdt til skriverens innstillinger, eller overføres automatisk til PC-en . Kameraet overfører alle bildene, alle bildene som ikke allerede er overført eller alle bildene som er markert for overføring, avhengig av kameraets innstillinger.

Nye egenskaper
Evnen til videoopptak er utvidet til å tillate levende videosekvenser i VGA oppløsning i inntil 30 sekunder. Med QVGA og QQVGA format er det mulig å filme sammenhengende i inntil 3 minutter. Alle videoklipp kan redigeres med kameraets innebygde redigeringsfunksjon. PowerShot A310 introduserer dessuten en ny design til PowerShot-serien, med et gullfarget frontdeksel i ”Chardonnay” finish, pluss et gravert navnskilt. Gratis medlemskap i Canons online CANON iMAGE GATEWAY er inkludert, med 100 MB lagringsplass og formidling av dine egne fotoalbum.

Tilpasset prosessor
Innebygd i PowerShot A310 er Canons DIGIC prosessor en sentral enhet, en tilpasset bildeprosessor som nå finnes i alle Canon digitale kameraer, opp til EOS 10D Digital SLR. Ved å integrere alle matematiske algoritmer for bildebehandling i én enkelt brikke, har den skreddersydde DIGIC-prosessoren mye av æren for Canons suksess på det digitale kameramarkedet, ved å levere rask bildelagring og utløserrespons, optimal bildedefinisjon og presis, naturtro fargegjengivelse.

Flere funksjoner for direkte utskrift
PowerShot A310 har fått utvidet funksjonalitet for PC-fri utskrift. Når kameraet er tilkoblet en Canon Compact Photo skriver, vil en ”Movie Print”-funksjon dele den utvalgte filmsekvensen i like deler og skrive ut inntil 63 indeksbilder med likt mellomrom på et fotopapir i postkortformat (100 x 148 mm), en ideell funksjon for å fryse en bevegelse, som et golfslag. En “ID Photo Print” funksjon skriver ut et antall holdbare passbilder (i valgbar høyde og bredde) på ett enkelt ark.

Programvare
Programpakken som følger kameraene inkluderer ZoomBrowser EX (Windows) og ImageBrowser (Mac) for organisering og utskrift av bilder. Dessuten er PhotoStitch inkludert, for å stifte sammen flere bilder, samt ArcSoft PhotoStudio for bildebehandling og ArcSoft VideoImpression for videoredigering. Inkluderte drivere er TWAIN (Windows 98/2000) og WIA (Windows Me). Støtte for Picture Transfer Protocol (PTP) innebærer automatisk kommunikasjon med Windows XP og Mac OS X (v10.1/v10.2) uten installasjon av drivere.

Prisantydning:
Canon PowerShot A 310 kr. 1.999,00
Salgstart: Mars

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen