Canon Pixma iP4500, Epson Stylus Photo R285 og HP Photosmart D5360

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Introduksjon

I første runde av Akam sine skrivertester er det tre rimelige fotoskrivere som er på testbenken, Canon Pixma iP4500, Epson Stylus Photo R285 og HP Photosmart D5360. Det er tre skrivere som tilsynelatende er nære konkurrenter, da alle er rettet mot fotoutskrift og koster litt under 1000 kr, men de viste seg allikevel å være forholdsvis forskjellige når alt kom til alt. For en liten fordypning i hvordan vi har testet skriverne, kan du også lese artikkelen:

Skrivertester - hvordan tester vi?

Canon Pixma iP4500
Canon Pixma iP4500

Canon Pixma iP4500

Canon sin kandidat i testfølget er en ganske enkel, men fleksibel skriver som ikke bare er rettet mot foto. Den bruker fem separate blekkpatroner, har innebygget dupleksenhet for tosidig utskrift, to papirmagasiner (der det ene er beregnet på fotopapir) og kan skrive på CD og DVD-plater. Vi finner ingen minnekortleser for direkte utskrift av bilder fra minnekort, og følgelig ingen skjerm for utvelgelse av bilder. Skriveren er forholdsvis kompakt, med et enkelt design av plast i sølv og sort pianolakk.

Epson Stylus Photo R285
Epson Stylus Photo R285

Epson Stylus Photo R285

Fra Epson kommer en enda enklere skriver, rettet enda mer mot foto enn Canon sitt alternativ. Den har seks separate blekkpatroner, deriblant egne patroner for lys cyan og lys magenta, og kan også skrive på CD og DVD-plater, men ingen dupleksenhet eller minnekortleser. Designet er i sort og sølvfarget plast.

HP Photosmart D5360

HP på sin side leverer den mest funksjonsrike skriveren, med både dupleksenhet, mulighet for utskrift på CD/DVD og innebygget minnekortleser for de vanligste minnekortene, og en liten skjerm for utvelgelse av bilder som ligger på minnekort. Denne skriveren har ikke separate blekkpatroner for alle fargene, men leveres med en trefarge-patron og en patron med sort blekk, samt at man kan kjøpe egne patroner med fotoblekk for seks farger samt en sort/hvitt-patron for spesielt gode utskrifter i sort/hvitt.

Epson Stylus Photo R285

HP Photosmart D5360

Canon Pixma iP4500

Epson Stylus Photo R285

HP Photosmart D5360

Canon Pixma iP4500

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen