Canon oppgraderer små hjemmeskrivere.

Canon Selphy CP740
Canon Selphy CP740

Canon har sluppet oppgraderinger av sine kompakte hjemmeskrivere Selphy CP720 og Selphy CP730, henholdsvis Selphy CP740 og Selphy CP750. Oppgraderingen er ikke stor og består stort sett i større skjerm for begge to, samt mulighet for infrarød overføring for toppmodellen CP750. Bortsett fra dette er mye det samme som før, og kun små finesser er oppgradert, som mulighet til å fjerne røde øyne, legge på farger, og så videre.

Selphy CP750<br>Hagebord og landssted er ekstrautstyr.
Selphy CP750
Hagebord og landssted er ekstrautstyr.

Vi har imidlertid ikke skrevet om Selphy-serien før, så litt mer info er kanskje på sin plass:

Canons Selphy-serie er en serie med skrivere med relativt lite utskriftsformat, omtrent som et postkort, som er laget for å gjøre det enkelt for brukerne å skrive ut sine egne bilder. Papiret kommer i egne kassetter med innebygget blekk som er akkurat nok til det medfølgende papiret. Er det tomt, så byttes ganske enkelt hele kassetten med en ny. Man kan også bytte rundt på halvbrukte kassetter med forskjellige papirformater, om man skulle ønske det.

Canon Selphy CP750
Canon Selphy CP750

Skriverne er som sagt laget for å være enkle i bruk, og det gjelder også tilkobling og overføring av bildene, såvel som selve utskriften. Med ekstrautstyr kan man overføre bilder både via WiFi og Blåtann, og man kan også få et batteri til toppmodellen CP750 som gjør at man kan skrive ut langt ute i skauen, om man skulle ønske det. Begge de nye skriverne er sublimeringsskrivere og har innebygget USB-kabel på rull, og med CP750 kan man også overføre bilder via den innebygde IR-mottakeren. Vil man ikke overføre bildene på en av disse måtene kan man eventuelt bruke skrivernes minnekortlesere og skrive ut direkte fra minnekortet. Enkel bildebehandling kan man også få gjort, med skrivernes innebygde LCD-skjerm. Skjermene er det desverre ikke all verdens størrelse på - 5 cm for CP740 og 6,1 cm for CP750 - men et inntrykk får man jo, og avansert bildebehandling er uansett ikke i målgruppen for disse skriverne.

Skriverne vil bli tilgjengelige i løpet av mai og får veiledende priser på henholdsvis kr 949,- og 1599,-. Som vanlig forventer vi lavere priser enn dette i de ulike nettbutikkene, og du kan etter hvert sjekke prisguiden for å finne ut hvor du får dem billigst.

Sammenlign Selphy CP740 med CP720 ved å klikke her.

Sammenlign Selphy CP750 med CP730 ved å klikke her.

Sammenlign Selphy CP740 og Selphy CP750 ved å klikke her.

Canon Selphy CP740 i sine naturlige omgivelser.
Canon Selphy CP740 i sine naturlige omgivelser.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen