Canon oppdaterer teleobjektiv

Ny og forbedret bildestabilisator på EF-S 55-250mm F/4-5.6 IS II.

Canons nye EF-S 55-250mm F/4-5.6 IS II.
Canons nye EF-S 55-250mm F/4-5.6 IS II.

Canon har i dag annonsert en oppdatering av sitt teleobjektiv i innstegsklassen, EF-S 55-250mm F/4-5.6 IS II. Objektivet har fått en forbedret bildestabilisator, samt litt kosmetiske forandringer.

Les også: Canon slipper nyheter nå

Da Canon slapp EOS 600D i februar, ble det også annonsert en oppdatering av kitobjektivet som selges sammen med Canons innstegsmodeller.

EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 IS II ble da oppdatert med Canons nyeste bildestabilisator som i følge Canon skal gi en effektiv stabilisering tilsvarende fire blendertrinn. Ettersom disse to objektivene ofte selges sammen i en pakke, var det naturlig å forvente denne oppdateringen også på teleobjektivet.

Les også: Nye Canon-objektiver

I tillegg til den nye bildestabilisatoren har objektivet også fått en kosmetisk oppdatering. Den sølvfargede ringen som markerte de ulike brennviddene er nå farget sort som man kan se på bildet til høyre. Objektivet vil selges på samme måte som før, enten separat eller som dobbelt kit sammen med Canon EOS 550D, 600D og 60D. Den oppdaterte versjonen vil bli tilgjengelig i juli.

Les også: TEST: Canon EOS 600D

Kilde: www.canon-europe.com

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen