Canon MVX40-serie videokameraer

Se større bilder i produktguiden

Hovedforskjellen på kameraene er at MVX45i har 14x optisk zoom, mens MVX40 har 10x. MVX45i har også noen flere avanserte funksjoner som DV-inngang og A/V-inngang.

Canon har lagt inn en del funksjoner for stillbildet, og tilbyr blant annet justering av fargemetning, en rekke programmer for spesielle motiver, og eksponerings brakketering. Disse funksjonene gjør kameraet bedre egnet til å ta stillbilder, så man kan slippe å også ha med seg et stillbildekamera. Oppløsningen på stillbilder er ca 2 megapiksler, noe som fint holder til papirkopier på 10x15cm. Det finnes en seriebildefunksjon som gjør at du kan ta opp til 5 bilder pr. sekund i serier på opp til 60 bilder, og det er mulighet for å filme og ta stillbilder samtidig.

Også disse kameraene kommer med Canons optiske bildestabilisator, som er veldig nyttig særlig hvis du filmer med lange brennvidder uten stativ. Da er det den eneste måten du kan unngå rystelser i bildet på.

Kameraene har støtte for 16:9-format, og de har 9 fokuspunkter for å sikre at hovedmotivet er i fokus selv om det ikke er i midten av bildet.

 

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen