Canon MVX3i annonsert

Nye Canon MVX3i ser ut til å kunne bli et meget spennende kamera for de litt mer proffe brukerne. Kameraet har det samme liggende formatet som MV100i og MV150i, og er altså ikke en naturlig etterfølger til MVX2i slik man kanskje kunne tro av navnet.

En viktig forskjell mellom MV1x0i og nylanseringen er at MVX3i "bare" har 10x optisk zoom. De rimeligere brødrene har 16x optisk zoom. Til gjengjeld får vi anta at optikken holder noe høyere kvalitet, og den er også mer lyssterk med største blender F1.6 mot F1.8 på MV100i/150i.

En annen viktig forskjell er at kameraet har en fysisk større bildebrikke med langt høyere oppløsning. 2.2 Megapiksler skal i følge Canon gi ypperlig bildekvalitet også på stillbilder.

MVX3i er utstyrt med et RGB primærfargefilter, tilsvarende det som finnes på digitale stillbildekameraer. Vanligvis brukes CMYG komplimentærfiltre som i følge Canon skal føre med seg en rekke ulemper som begrenser bildekvaliteten. Kameraet har også fått en "DIGIC DV" prosessor som skal sørge for optimal bildekvalitet, også i den høyoppløselige 16:9 modusen som skal gi meget god bildekvalitet.

LCD-skjermen er på 3.5 tommer, og har hele 246 000 bildepunkter. Den elektroniske søkeren er dessverre på bare 1/3 tommer og har bare 113 000 bildepunkter.

Canon MVX3i er utstyrt med optisk bildestabilisator, LED videolys, DV-inn/ut, analog inngang og kan som andre nyere videokameraer fra Canon brukes som webkamera.

Vekten er på 725 gram, 100 gram mer enn de rimeligere MV1x0i-modellene.

Kameraet vil være tilgjengelig allerede i september, til en veiledende pris på kr. 15495. Det vil hete FV M1 i Japan.

Ytterligere informasjon finnes i Canons pressemelding på neste side. En side-ved-side oversikt over MVX3i og MV150i finnes her.

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen