Test

Canon MV900 og MV960

Med en rekke likheter valgte vi denne gang å slå sammen disse to kameraene i en test. I utgangspunktet skal ting være veldig likt, og funksjonaliteten er egentlig det eneste som skal skille dem. Likevel har vi kjørt begge modellene gjennom våre vante prosedyrer slik at eventuelle andre forskjeller skal komme fram i lyset.

Den billigste modellen, MV900, plasserer seg faktisk akkurat på 2000 kroner. Noe som må sies å være ganske rimelig. Faktisk er det billigere enn SAMSUNG VP-D351 som vi slaktet tidligere i år. Betyr det at vi har å gjøre med et virkelig lavmåls kamera eller får man et kamera med mye valuta for pengene?

Alternativ tekst mangler

Storebror MV960 topper MV9xx-serien og koster med det 800 kroner mer enn minstemann i serien. For de pengene har Canon kastet på masse knapper og funksjoner som MV900 er helt strippet for. Blant disse kan vi nevne USB som en sentral faktor. Hva den medfølgende pakken angår ligger forskjellene i en ekstra CD og fjernkontroll til MV960.

Vi vil i denne testen se på forskjeller kameraene i mellom, og der det ikke nevnes noen forskjeller er de rett og slett like.

Canon MV900

Canon MV960

Canon MV900   Les mer »

Canon MV960   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen