Canon MV880X – Ny toppmodell i MV800-serien

Se større bilder i produktguiden

MV880X er den nye toppmodellen i denne serien. Dette ser man blant annet på finishen, i tillegg til at kameraet har fått høyere oppløsning enn de andre i serien, med 1,33 megapiksler. Canon har utstyrt kameraet med 14x optisk zoom og elektronisk bildestabilisator. Den økte oppløsningen gir deg bedre kvalitet på videoopptakene, men også bedre stillbilder.

Kameraet har 16:9-modus, men lager dette ved å beskjære bildet øverst og nederst. Med den økte oppløsningen på kameraet bør ikke dette bety nevneverdig redusert bildekvalitet.

Canon har lagt inn det de kaller en ”easy button”, som gjør kameraet fullautomatisk, og det er bare for brukeren å filme i vei, og overlate alle innstillinger til kameraet. Manuelle kontroller er plassert slik at de skal være enkle å finne, og enkle å bruke.

Kameraet kan ta stillbilder med 1,2 megapiksler, og er utstyrt med en egen mekanisk lukker for dette formålet. Det gir bedre bildekvalitet enn tradisjonelt på videokameraer. Det er også mulighet for å lagre videosekvenser rett på minnekortet sammen med stillbildene. Du kan bruke PictBridge for å skrive ut bildene direkte fra kameraet.

Canon Mv880X er ventet på markedet i april. Prisen er ukjent.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen