Canon med ny MV7xx-serie

Det er 5-generasjon av serien Canon annonserer i dag. Kameraene er mindre enn noensinne, og byr fremdeles på svært kraftig optikk. Toppmodellen MV750i har hele 22x optisk zoom, MV730i har 20x optisk zoom og de rimeligere MV700 og MV700i har respektable 18x optisk zoom. Som tidligere følger det med en vidvinkelkonverter med toppmodellen.

Kameraene skal visstnok oppdage hud automatisk, og "softe" huden på filmen slik at rynker og kviser ikke skal være like tydelige. Om dette vil være en fordel i praksis vil vise seg. Andre nyheter er en oppgradert programvarepakke, en ny nattmodus, menyer med flere språk (men ikke norsk) og PictBridge-funksjonalitet for direkte utskrift av stillbilder.

MV600-serien har fått kritikk fordi lyd fra motoren kommer med på filmen; den viktigste forbedringen med MV700-serien er kanskje at Canon har forsøkt å gjøre noe med dette. Konstruksjonen er optimalisert og andre materialer valgt for å fjerne mekanisk støy. Hvor bra dette har blitt i praksis gjenstår å se.

Ved avspilling av film fra kameraet vil et nytt støyfilter bidra til bedre lydgjengivelse.

Canon har enda ikke presentert pressemeldinger og spesifikasjoner på kameraene, men informasjonen i prisguiden vil bli oppdatert så snart Canon gjør dette. Canon har heller ikke kommet med priser og informasjon om når kameraene kommer på markedet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen