Canon lanserer nye skannere

Se større bilder av LiDE 60 i produktguiden

Canons LiDE-serie er laget for å være kompakte og enkle - Få kabler, minst mulig bordplass, og et programgrensesnitt som du ikke må være ingeniør for å kunne bruke.

Skannerene kommer med tredje generasjon av Canons Qare-programvare som kan fjerne støv, og reparere skadete bilder og fjerne riper. Det er også mulig å

Det største modellen, LiDE 60, er raskere enn lillebroren, og kan overføre filer til datamaskinen i 48 bits farger. LiDE 25 opererer med 48 bits farger internt, men bildene blir overført til datamaskinen i 24 bits. Det betyr at fargejusteringer som gjøres før bildet skannes, blir like bra på begge modeller, men bilder fra LiDE 60 vil ha større potensial for etterbehandling.

LiDE 60 kommer også med et stativ som gjør at du kan sette skanneren på høykant, og dermed spare mye plass på skrivebordet. Begge skannerne har et lokk som er hengslet på en sånn måte at det er mulig å få ganske tjukke bøker under. Du er med andre ord ikke låst til å skanne helt flate originaler.

Det er ikke mulig å skanne transparenter på disse skannerne.

På forsiden av skannerne er det noen knapper som kan programmeres til å gjøre ulike operasjoner, som for eksempel kopiering (sender det skannede bildet rett til skriveren). Nytt på LiDE 60 er en knapp som kan skanne direkte til en PDF-fil. Veldig nyttig hvis du skal digitalisere dokumenter.

Her er en sammenlikning mellom spesifikasjonene på de to skannerne.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen