Canon lanserer Bubble Jet i470D

Pressemelding fra Canon Norge:

Bubble Jet i470D kombinerer kvalitet og hastighet med en ny brukervennlighet, med direkte fotoutskrift fra alle vanlige minnekorttyper

Med lanseringen av Canon Bubble Jet i470D har det aldri vært enklere å skrive ut digitale fotografier, takket være en ny 4-i-1-minnekortløsning som støtter alle vanlige minnekorttyper.

Kompatibilitet med Bubble Jet Direct betyr at i470D kan skrive ut bilder direkte fra kompatible Canon digitalkameraer eller digitale videokameraer uten å laste ned bildene til en PC først. Du tar ganske enkelt ditt CF-kortet, Smart Media, memory stick eller SD-kort ut av kameraet og stikker det inn i i470D-skriveren, eller du kan kople kameraet direkte til skriveren med en USB-kabel som følger med kameraet.

"Canon har alltid hatt som mål å kombinere kvalitet og hastighet i en og samme skriver," sier Ingar Paul Taxt, produktansvarlig for blekkskrivere i Canon Norge as. "Med denne modellen, Bubble Jet i470D har vi også oppnådd økt brukervennlighet, takket være en flerformats minnekortløsning og kompatibilitet med Bubble Jet Direct."

Det er også mulig å skrive ut direkte fra kompatible Canon digitale kameraer og digitale videokameraer. USB-kabelen for PC som medfølger kameraet eller videokameraet, muliggjør enkel og praktisk tilkopling til i470D for direkte utskrift.

i470D nyter også godt av Canons siste innovasjoner på området utskriftskvalitet og -hastighet.

Disse omfatter en ny, høyere oppløsning på opptil 4800x1200dpi* med Advanced MicroFine Droplet Technology™, Canons mikrodyser og en ny 2 picoliter dråpestørrelse. Med denne kombinasjonen kan i470D levere fotoutskrifter av enda høyere kvalitet, og med en unik detaljrikdom. Dette skyldes at utskrifter med høyere oppløsning gjør det mulig å plassere mer blekk på papiret, og dermed oppnås også et større fargespekter.

Canons 10 mikrometer/diameter mikrodyser (ca. 40 % mindre enn den nærmeste konkurrenten) sørger dessuten for at i470D leverer jevne 2 picoliter dråpestørrelser og en større presisjon på dråpeplasseringen. Mikrodysene er bare halvparten så lange som dysene på i470Ds nærmeste konkurrent, og sørger for at blekkdråpene kan plasseres raskere og mer presist på papiret, noe som også bidrar til et helt nytt nivå når det gjelder fotokvalitet og hastighet.

Den nye 2 picoliter dråpestørrelsen som brukes i i470D forbedrer forløpninger på fotografier, uansett om du skriver ut på vanlig papir eller fotopapir. Du får en fotokvalitet som ligger tett opptil den kvaliteten du oppnår med tradisjonelle 6-farge-skrivere.

Skriveren kan skryte av å være den raskeste i sin klasse, og skriver ut et 10 x 15 cm fotografi på ca. 62 sekunder. Den har også hurtigutskriftsfunksjon, med 18 sider per minutt i sort/hvitt og 12 sider per minutt i farger.
Også nytt i i470D er Canon Digital Photo Color, som bruker en optimalisert fargeprofil for å gi naturtro gjengivelse av fotografier med spesiell bedring av fargene slik som brukeren foretrekker.

Ekstra funksjoner

Bubble Jet i470D leveres med en omfattende programvarepakke, som blant annet omfatter PhotoViewer, Easy-PhotoPrint og Easy-WebPrint.

PhotoViewer-programvaren medfører at en PC-skjerm kan brukes til å sjekke hva som er lagret på et minnekort, og du kan også velge ut hvilke bilder du vil ha skrevet ut her.

Easy-PhotoPrint bedrer kvaliteten på Exif 2.2-samsvarende digitale bilder, ved å benytte informasjonen som ble lagret ved opptakstidspunktet. Dette resulterer i meget naturtro utskrifter av meget høy kvalitet.

Easy-WebPrint forenkler utskriften av Internett-sider ved å skalere ned teksten slik at hele siden skrives ut selv om den strekker seg over flere skjermbilder.

i470D har en rekke nye digitale programvarefunksjoner, som Photo Noise Reduction og Vivid Photo som til sammen bedrer gjengivelsen, kvaliteten og naturtroheten.

Canon i470D har USB-grensesnitt og støtter alle vanlige Windows- og Mac-baserte operativsystemer.

Kommentarer eller spørsmål? Bruk forumet vårt!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen