Canon Card Photo Printer CP 200 og 300

De små skriverne bruker sublimeringsteknologi, og smelter tre separate fargeskikt (gul, magenta og cyan) inn i overflaten på bildet. Til slutt legges et gjennomsiktig beskyttende skikt over bildet, slik at de får den samme finishen og lysektheten som tradisjonelle fotografier.

CP 200 er den minste av skriverne, og 40 % mindre enn tidligere versjoner. Med denne kan man skrive ut bilder hjemme, i bilen eller i båten ved å koble digitalkameraet direkte til skriveren. CP 300 kan brukes overalt, fordi denne kan bruke oppladbare batterier.

Det tar ca. 1.5 minutt å skrive ut bilder, og dermed kan man få skrevet ut bilder i ekte fotokvalitet rett etter at bildet er tatt - hvor enn man befinner seg.

CP 300 vil komme først på markedet, og vil koste ca. 2695 når den kommer i juni. CP 200 kommer i juli, og vil bare koste kr. 1725.

Pressemeldinger på skriverne kommer under.

Kommentarer eller spørsmål? Bruk forumet vårt!

Linker:

Canon Card Photo Printer CP 300 - Direkte fotoutskrifter mens du er på farten.

Oslo, 2. mai 2003. Canon, verdens ledende produsent av fotografisk utstyr og teknologi, lanserer i dag den kompakte, batteridrevne Card Photo Printer CP 300, den nyeste kompakte skriveren i serien av 'Direct Print' skrivere. Ved å plugge ditt Canon digitalkamera rett inn i skriveren, vil Card Photo Printer CP 300 (drevet av det vedlagte batteriet eller fra nettet) lage fotoutskrifter med laboratoriekvalitet, uten at PC er nødvendig.

"Denne mobile mini-lab'en er del i et hett og nytt område innen digital fotografering", forklarer Tom Larsen, produktsjef for fotoavdelingen hos Canon Norge AS. "Vårt marked for direkte skrivere har vokst med over 200% de siste 12 månedene og vi forventer en akselererende utvikling ettersom stadig flere eiere av digitale kameraer leter etter en enklere måte å lage papirkopier av sine favorittbilder".

Full mobilitet
40% mindre og 13% lettere enn tidligere modeller fra Canon, er dette Canons minste batteridrevne direkte skriver noensinne. Den byr dessuten på den ultimate portabilitet med sin kompakte form. Card Photo Printer CP 300 er liten nok til å få å plass i en skuff, samtidig som den er elegant nok til en plass i stuen. Med en CBA-CP100 strømkabel for bruk i bil eller båt vil skriveren arbeide og lade opp det innebygde batteriet.

Plugg inn, velg bilde, skriv ut
Når strømmen er slått på, vil en kjølig bla LED-lampe på det stilige dekslet vise at skriveren er aktivert. For å lage utskrifter plugger du kameraet til Card Photo Printer CP 300 med den vanlige USB-kabelen for kameraet. Da vil en enkel meny på kameraet gi deg valg for bildestørrelse, type og antall. Ca. 85 sekunder etter at 'print'-knappen er trykket inn, er bildet ferdig utskrevet i førsteklasses postkort-format.

Som vanlige fotografier
Canon bruker en sublimeringsteknologi for å gjenskape fargetonene med fotorealistisk kvalitet. Card Photo Printer CP 300 setter sammen det fullverdige fargebildet gjennom å smelte tre separate fargesjikt, gul, magenta og cyan inn i overflaten på papiret. Det gir en holdbar, blank overflate med et siste beskyttende sjikt, som gir bildet den samme velkjente finishen og den samme lysektheten som tradisjonelle sølvbaserte fotografier.

Utskriftsvalg
Card Photo Printer CP 300 byr på kantløse utskrifter i ulike formater, som de populære 10x15 cm kopiene, L format, postkort-format eller mini-klistremerker. Personlige postkort er ferdige på to minutter etter at bildet ble tatt, med standarder som er basert på 10x15cm media.

Kompatibilitet
Alle Canons digitale kameraer for direkte utskrift kan brukes sammen med Card Photo Printer CP 300. Ønsker du å skrive ut bildene fra en PC, er drivere for Windows og Macintosh inkludert. Med tanke på framtidig kompatibilitet, er Card Photo Printer CP-300 klargjort for PictBridgeUltra*


Prisantydning:
Canon CP-300 Kr. 2.695,00

Salgstart i juni

PictBridge er en åpen industristandard for direkte utskrift mellom PictBridge-kompatible digitale kameraer og skrivere. Se PictBridge nettside for mer informasjon: http://www.cipa.jp/english/pictbridge/index.html

Canon Card Photo Printer CP 200 - Direkte utskrift fra digitale kameraer.

Oslo, 2. mai 2003. Canon, verdens ledende produsent av fotografisk utstyr og teknologi, lanserer i dag den lille Card Photo Printer CP 200, den nyeste og minste skriveren i utvalget av 'Direct Print' skrivere. Ved å plugge et Canon digitalkamera inn i skriveren, vil Card Photo Printer CP 200 produsere bilder av laboratoriekvalitet uten bruk av PC.

"Denne lille mini-lab'en er del i et hett og nytt område innen digital fotografering", forklarer Tom Larsen, produktsjef for fotoavdelingen hos Canon Norge AS. "Vårt marked for direkte skrivere har vokst med over 200% de siste 12 månedene og vi forventer en akselererende utvikling ettersom stadig flere eiere av digitale kameraer leter etter en enklere måte å lage papirkopier av sine favorittbilder".

Ultra kompakt, alltid klar til bruk
Canon Card Photo Printer CP 200 er 40% mindre og 17% lettere enn Canons tidligere modeller. Den kompakte utformingen gjør skriveren liten nok til å få å plass i en skuff, samtidig som den er elegant nok til en plass i stuen. For å utvide bruksområdet ytterligere, finnes også en CBA-CP100 strømkabel for bruk i bil eller båt.

Plugg inn, velg bilde, skriv ut
Det eneste du gjør, er å plugge kameraet til Card Photo Printer CP 200 med kameraets standard USB-kabel. En enkel meny på kameraet gir deg valg for bildestørrelse, type og antall kopier. Omkring 85 sekunder etter at du har trykket på 'print'-knappen, er bildet ferdig utskrevet i førsteklasses postkort-format.

Som vanlige fotografier
Canon bruker en sublimeringsteknologi for å gjenskape fargetonene med fotorealistisk kvalitet. Card Photo Printer CP 200 setter sammen det fullverdige fargebildet gjennom å smelte tre separate fargesjikt, gul, magenta og cyan inn i overflaten på papiret. Det gir en holdbar, blank overflate med et siste beskyttende sjikt, som gir bildet den samme velkjente finishen og den samme lysektheten som tradisjonelle sølvbaserte fotografier.

Utskriftsvalg
Card Photo Printer CP 200 byr på kantløse utskrifter i ulike formater, som de populære 10x15 cm kopiene, L format, postkort-format eller mini-klistremerker. Personlige postkort er ferdige på to minutter etter at bildet ble tatt, med standarder som er basert på 10x15cm media.

Kompatibilitet
Alle Canons digitale kameraer for direkte utskrift kan brukes sammen med Card Photo Printer CP 200. Ønsker du å skrive ut bildene fra en PC, er drivere for Windows og Macintosh inkludert. Med tanke på framtidig kompatibilitet, er Card Photo Printer CP-200 klargjort for PictBrigde*

Prisantydning:
Canon CP-200 Kr. 1.725,00

Salgstart i juli

PictBridge er en åpen industristandard for direkte utskrift mellom PictBridge-kompatible digitale kameraer og skrivere. Se PictBridge nettside for mer informasjon: http://www.cipa.jp/english/pictbridge/index.html

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen