Canon CanoScan 3000 ex og 5200 F lansert

Pressemelding

Canon lanserer CanoScan 3000ex – en superrask skanner for førstegangskjøperen

Oslo, mai 2004. Canon, markedets ledende aktør innenfor foto- og bildeteknologi, lanserer i dag sin 1200x2400 dpi CanoScan 3000ex med 48-bits fargedybde. Med et USB 2.0 Hi-Speed-grensesnitt, rask multifotomodus og 3 EZ-direktetaster, er CanoScan 3000ex opptil fire ganger raskere enn standard USB-skannere.

For å appellere til prisbevisste førstegangskjøpere, er Canons hastighet og kvalitet kombinert med en spennende programvarepakke som inneholder blant annet OmniPage SE OCR-program, Arcsoft's PhotoStudio og PhotoBase.

Høy hastighet, høy kvalitet

Et USB 2.0 Hi-Speed-grensesnitt, kombinert med en rask skannemotor, leverer en skannehastighet og bildekvalitet som er ganske unik for denne prisklassen. CanoScan 3000ex har dessuten en 1200x2400 dpi CCD-sensor som sikrer en meget høy detaljrikdom, og 48-bits intern fargedybde gir en presis fargegjengivelse. Skanneren leverer en suveren bildekvalitet fra både dokumenter og fotografier.

“Som ledende skanneprodusent, har Canon tradisjon for å tilby sine kunder de aller beste bildeprodukter, enten de er nybegynnere eller avanserte brukere,” sier Ingar Paul Taxt, Produktsjef i Canon Norge as. “CanoScan 3000ex er den første Canon-skanneren i denne prisklassen som tilbyr USB 2.0 Hi-Speed-ytelse med Canons kvalitet og brukervennlighet.”

Enkel og rask

Tre EZ-direktetaster kan konfigureres individuelt slik at de utfører dine vanligste funksjoner, som skanning direkte til fil, skanning direkte til skriveren eller automatisk til et sendeklart e-post-vedlegg. EZ-direktetastene styres med ett enkelt tastetrykk og gjør dermed jobben raskere – spesielt tilpasset dine behov!

Omfattende programvare

For å sikre både funksjonalitet og allsidighet, leveres CanoScan 3000ex med en omfattende bilde- og organiserings-programvarepakke.

ScanSoft OmniPage SE – et kraftig og unikt OCR-program som skanner teksten og konverterer den til kjente tegn/data som deretter kan redigeres. Tidsbesparende og produktiv funksjon som raskt konverterer papirdokumenter til word-filer og regneark.

ArcSoft PhotoStudioTM 5.0 – bilderedigeringsprogram med automatisk farge- og toneforbedringsfunksjon, kloneverktøy, ”magisk” beskjæring og mange andre spennende funksjoner.

ArcSoft PhotoBaseTM 3.0 – multimedia dokumentstyringsprogram for sortering, lagring, kommentering, reservekopiering og gjenoppretting av dokumenter og bilder.

Rask multifotofunksjon

Canons raske multifotofunksjon sparer tid ved å skanne mer enn ett bilde på én skanneomgang. Originalene legges utover glasset, uten at du behøver å tenke på å justere dem eller legge dem helt rett, og multifotofunksjonen vil så automatisk identifisere, beskjære, justere og opprette separate filer for hvert bilde.

Smart, smalt design

Med sitt avanserte Z-lokk har CanoScan 3000ex et meget funksjonellt design som også håndterer tykke dokumenter. Det smale, men praktiske lokket gjør det mulig å skanne fra bøker, blader og kunstneriske bildemontasjer, og du sikres høy kvalitet ved at dokumentet påføres jevnt trykk over det hele.

Produktet vil være å finne i butikkene i månedsskiftet mai/juni.


Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen