Canal Digital med flere oppgraderinger

Snart får du billigere og raskere internett – samt bedre dekoder.

Canal Digital oppgraderer nå sitt TV- og bredbåndsnett. Samtidig som internettytelsen og kanalutvalget forbedres, får også Sagem-PVR-en et etterlengtet ansiktsløft.

Høyere ytelse på internett

Fra og med desember vil Canal Digital Kabel tilby et nytt bredbåndsprodukt, Super 70. For 499 kroner per måned får du en nettlinje som takler 70 Mbit/s nedlastning og 10 Mbit/s opplastning. Som eksisterende kunde kan du selv oppgradere til pakken via portalen Min Side på canaldigital.no. Samtidig vil de eksisterende bredbåndspakkene også oppjusteres i båndbredde.

Slik ser den nye EPG-en ut på Sagem-dekoderen.
Slik ser den nye EPG-en ut på Sagem-dekoderen.
Ny meny på den gamle HD PVR-dekoderen.
Ny meny på den gamle HD PVR-dekoderen.

– Canal Digital Kabel lytter til undersøkelsen som sier at over halvparten av Norges befolkning har behov for nettopp høyere ytelser. Vi vil derfor følge opp justeringen vi nå gjennomfører, og Super 70, med å tilpasse vår portefølje av bredbåndsprodukter tidlig i 2012. Her vil stikkordet være et mer oversiktlig produktspekter og høyere ytelser uten å øke prisene, sier Catharina Kokkim, informasjonssjef i Canal Digital Kabel.

Sagem får ansiktsløft

HD PVR-dekoderen fra Sagem vil i forbindelse med moderniseringen av TV-nettet få en etterlengtet oppdatering. Her vil blant annet grafikken i menyene og EPG-ene forbedres, samt at det vil bli mulig å leie film via filmleieportalen Canal Digital GO. For å kunne leie filmer må dekoderen kobles til internett. Nettverksporten finner du bak på dekoderen.

NB: I løpet av første kvartal i 2012 er det bekreftet at den nye PVR-dekoderen fra ADB vil få en programvareoppdatering. Da skal blant annet støtte for to opptak samtidig og en WIMP-avspiller direkte via HD-PVR-dekoderen komme på plass.

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen