Canal Digital lanserer 24-timers 3D-kanal

Foto: Luca Volpi

Canal Digital lanserer 24-timers 3D-kanal

Første TV-kanal i Norge med 3D døgnet rundt.

Canal Digital lanserer nå den første TV-kanalen i Norge som sender stereoskopisk 3D hele døgnet til sine parabolkunder. Kanalen heter HIGH TV 3D og er verdens første internasjonale 3D-kanal.

Parabolkundene til Canal Digital er de første i Skandinavia som får motta kanalen, og den skal også bli gjort tilgjengelig for Canal Digitals kabel-TV-kunder i løpet av 2011.

En milliard husstander

HIGH TV 3D er en familiekanal som sender variert underholdning i 3D, og blant programtilbudet finner man filmer, reise, drama, reality, mote og komedier.

HIGH TV ble etablert i New York i 2010, og 3D-kanalen blir distribuert til over en milliard husstander verden over. I Norge er det altså Canal Digital som skal distribuere den nye TV-kanalen.

Hver fjerde TV er 3DTV

– Vi antar at 25 prosent av alle TV-er som selges i år vil være 3D-klare og dette er en satsing som er viktig for at flere nordmenn skal få mulighet til å se 3D, sier Erik Andersen, som er informasjonssjef i Stiftelsen Elektronikkbransjen.

– Om få år vil det være like vanlig med 3D-klare TV-er som HD-klare TV-er, derfor er det flott at mer TV-innhold blir tilgjengelig i 3D, avslutter han.

HIGH TV 3D vil dukke opp hos alle som har familiekanalene som en del av sitt abonnement hos Canal Digital.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen