Canal Digital endrer kanaloppsett
Teknofil

Canal Digital endrer kanaloppsett

Å bla mellom kanalene kan ofte være en slitsom affære. Om du er ute etter nyheter må du ofte hoppe mellom flere kanalplasser og filmkanalene er også gjerne spredd utover. Nå endrer Canal Digital dette.

Samlet etter sjanger
Alle kunder med kabel-TV hos Canal Digital vil fra i morgen av få tilgang til et nytt kanaloppsett på sine bokser. I det nye oppsettet vil de plassere de mest sette kanalene øverst mens HD-kanalene nå er plassert sammen med moderkanalen. Resten av kanalene vil plasseres etter sjanger. Formålet med endringen er å gjøre det enklere å finne favorittkanaler.

- Med den nye kanallisten blir det enklere for kabel-TV-kunder med digital dekoder å finne sine favorittkanaler. Vi har lagt de mest sette kanalene først i listen, og kanaler i samme sjanger er gruppert. For eksempel er barnekanaler og nyhetskanaler nå samlet, sier administrerende direktør Svein Erik Davidsen i Canal Digital i en pressemelding.


Her kan du selv se oversikten over de nye kanalplasseringene.

Skru av og på din mottaker
Det er likevel fullt mulig å beholde den gamle kanalplasseringen om du ønsker det. For å få den nye oppdateringen på plass må du nemlig skru av og på din mottaker. For kunder som har mottaker fra Philips eller Force må det i tillegg gjennomføres et kanalsøk. Om du heller vil beholde dagens oppsett gjør du derimot ingenting. Canal Digital presiserer også at det er fullt mulig å sette opp en egen kanalliste i favorittlister. Kunder som har slike lister i dag vil beholde disse etter oppdatering, men rekkefølgen på listene kan bli noe endret.

Kunder med parabol og analogt mottak vil ikke bli berørt av endringene.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen