Canal Digital legger TV-kanalene rett på nett
(Bilde: Canal Digital)

Canal Digital legger TV-kanalene rett på nett

Direktesendt TV, uten TV og dekoder.

TV-distributøren Canal Digital slipper nå totalt 13 TV-kanaler direkte på nett. Via deres digitale løsning «Canal Digital GO» kan du se en direktestrøm av innholdet i nettleseren, fra en rekke store kanaler som TVNorge og BBC.

– Med lanseringen av live-TV på nett styrker vi vårt digitale underholdningstilbud i Canal Digital GO, samtidig som kundene får tilgang på et større TV-tilbud, også på PC, skriver selskapets Norgesdirektør, Petter Carlsen, i en pressemelding.

Skjermdump av tjenesten.
Skjermdump av tjenesten.Foto: Canal Digital
Petter Carlsen, administrerende direktør i Canal Digital Norge.
Petter Carlsen, administrerende direktør i Canal Digital Norge.

Løsningen gjør det mulig å se tradisjonell TV etter sendeskjema, uten TV og dedikert dekokderboks. Tilbudet gjelder for alle som er kunde hos distributøren, både via kabel og parabol.

Gratis og i testfase

Tjenesten er nå rullet ut til kundene, men den blir omtalt som en betautgave. Den er derfor inntil videre kostnadsfri for kunder med «Familiepakken» fra før, som er selskapets billigste kanalpakke etter de grunnleggende kanalene.

Kanalene som i første omgang er tilgjengelig på nett er TVNorge, MAX, FEM, VOX, Disney Channel, Disney XD, Disney Junior, BBC World News, BBC Entertainment, Travel, BBC Lifestyle, BBC Knowledge og The History Channel.

Men det vil komme mer, forteller Canal Digital:

– I løpet av året vil det bli lansert flere nye live-TV-kanaler og strømmingstjenester på enda flere skjermer, sier Carlsen i pressemeldingen.

I samme slengen har de oppgradert sin opptaksdekoder, som nå gir deg tilgang til en arkivtjeneste der du får se programmer fra den britiske statskanalen BBC.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen