Camerons grensesprengende effekter

I november i fjor lekket ble det lekket et bilde, et såkalt concept art, som viser en skisse av et romvesen i filmen
I november i fjor lekket ble det lekket et bilde, et såkalt concept art, som viser en skisse av et romvesen i filmen "Avatar".

18. desember 2009 er det planlagt premiere på regissør James Camerons nye film "Avatar", hans første helaftens spillefilm siden "Titanic" i 1997. Filmen har vært under produksjon de siste 2 ½ årene, og forventningene er blitt skrudd skyhøyt mens Cameron selv har vært tilbaketrukket med opplysninger.

Nå har han imidlertid uttalt seg om prosjektet til The Hollywood Reporter, og han legger ikke skjul på at Avatar er den mest utfordrende filmen han har gjort i sin karriere.

Gammel kjenning

Det ambisiøse prosjektet skal produseres i stereoskopisk 3-D og når den er ferdig forventer Cameron at den vil bestå av 60 % animasjon og 40 % live action. Og ifølge Cameron vil den benytte grensesprengende teknologi.

"Avatar" handler om en gruppe mennesker som reiser til en fjern planet hvor de kommer i kamp mot planetens innbyggere. Blant hovedrolleinnehaverne finner vi en gammel kjenning fra Camerons filmer, Sigourney Weaver, som spilte Lt. Ripley i Camerons "Aliens" fra 1986.

Andre navn på lista er Sam Worthinhton, Giovanni Ribisi, Michelle Rodriguez og Zoe Saldana.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen