TEST: Calorie Counter by FatSecret

Test Calorie Counter by FatSecret

Få kontroll på kaloriene

Denne livsstilappen er mer positiv enn den høres ut.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Format: iPhone, iPad, Android og Windows Phone
Pris: Gratis

Denne appen har kanskje et deprimerende navn, men den har en positiv vinkling til hvordan du skal få oversikt over matinntaket ditt, og ikke minst hvordan du forbrenner kaloriene igjen.

Calorie Counter by FatSecret.
Calorie Counter by FatSecret.

Nyttårsforsettene henger fortsatt i hos de fleste, samtidig som du kanskje har begynt å tenke på bikinisesongen. Da kan denne appen hjelpe deg med å nå målene dine.

Komplett app

Denne appen er åpentbart gjennomført og med et oversiktlig og pent design.

Du kan legge inn hva du spiser fordelt på forskjellige måltider. For at dette skal gå så kjapt som mulig i hverdagen, kan du også sette opp standardmåltider slik at du slipper å taste inn de to brødskivene med brunost du spiser til frokost hver morgen.

Like viktig er den andre delen av denne appen. Her kan du nemlig legge inn aktivitetsnivået ditt, slik at du ser hvor mange av kaloriene du putter i deg som du forbrenner igjen.

Som vi alle vet så utmerket godt innerst inne, hvis du skal gå ned i vekt så er det i bunn og grunn så enkelt som at du må stappe i deg færre kalorier enn det du forbruker. Så finnes det selvfølgelig uendelig med unnskyldninger med hvorfor dette er så vanskelig, men slik er den enkle virkeligheten.

Hvis du ikke klarer dette helt av deg selv, så kan kanskje denne appen gi deg et dytt i rett retning og gi deg en noe mer vitenskapelig tilnærming til det hele.

Den største ulempen ved appen er i våre øyne at den er på engelsk, noe som gjør at det tar noe lenger tid å søke frem matvarene. Når du har fått lagret dine mest vanlig måltid, er dette derimot ikke noe problem.

Det kanskje mest motiverende med denne appen er kanskje alle mulighetene til å se fremgangen (forhåpentligvis) over en tidsperiode, se se hvordan inntak og forbruk endrer seg over tid.

Terningkast: 6

- Last ned til iPhone
- Last ned til iPad
- Last ned til Android
- Last ned til Windows Phone

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen