Test

Call Of Duty 2

Det første du legger merke til er den lange lastetiden det tar å starte selve spillet. Det tok faktisk så lang tid at jeg la fra meg mobilen på bordet og gjorde noe annet mens den lastet.

Hadde det bare vært denne ene lastingen ved starten av spillet hadde det vært greit, men desverre opplever du det samme hver gang du laster et nytt brett.

Andre verdenskrig
Men la oss ta ting fra begynnelsen. Når spillet endelig starter, velger du språk og kommer deretter inn på hovedmenyen som forøvrig har litt grell musikk.

Deretter g̴r du til Start Game og f̴r her beskjed om ̴ velge ̴rstall fra 1942 Р1945. Alts̴ primetime-krigs̴rene fra andre verdenskrig.

Til å begynne med er det kun 1942 som er tilgjengelig da de andre årene blir låst opp etterhvert som man løser de andre oppdragene.

Du velger hvilken karakter du vil være (som f. eks Pvt. Vaili Koslov, Russian Sniper), og så bærer det ut på slagmarken!
Eller?

Lang lastetid
Nei, først må spillet stå og laste inn brettet som igjen tar en og en halv evighet.

Vel inne foregår spillet i tredjeperson og du ser alt ovenfra. Grafikken er ganske pen med illustrerte bakgrunner, men animasjonene er vi ikke spesielt imponerte over.

NÃ¥r spillet endelig begynner blir man straks hevet ut i begivenhetene uten noen videre opplæring i bruk av knapper og annet ”essential warfare-knowhow”.

Det går ganske nøyaktig 30 sekunder før jeg både får et høyt nivå av bly fra tyskernes maskinpistoler i kroppen og blir bombet sønder og sammen.

Jaja, tenker jeg og trykker Retry for å prøve å være litt mer årvåken denne gangen.
Men igjen bruker spillet evinnelig lang tid på å laste inn brettet jeg nettopp spilte.

Vel tilbake på slagmarken prøver jeg å finne ut hvordan jeg best kan kontrollere min lille soldat-mann. Du løper rundt ved hjelp av 2, 8, 6 og 4 og skyter med 5.
Høres enkelt ut, gjør det ikke?

Klønete utført
I utgangspunktet skulle man tro dette var enkelt, men måten dette er gjort på gjør spillet til en ganske klønete og kjip affære. Spillopplevelsen blir treig og litt seig, og du får aldri den samme, eller tilnærmet samme innlevelsen som i PC-versjonen fordi du man stadig vekk bruker tid på å irritere deg over utførelsen.

Actionnivået blir heller aldri høyt nok til at det blir gøy, og du får ikke brukt hodet nok til at det blir interessant.

Jeg anbefaler heller at du legger disse 49 kronene på sparegrisen og venter til du har nok til å kjøpe PC-versjonen!

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen