Byr på lydløst skjermkort

Byr på lydløst skjermkort

Asus frir til lydallergikerne.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Asus pleier ikke spare på kruttet når de skal lansere ting, men denne gangen gikk de særdeles stille i dørene. Et lydløst skjermkort basert på grafikkprosessoren Nvidia GeForce GTX 750 har nemlig dukket opp i produktoversikten deres, uten at det har blitt sendt ut noen lanseringsnyhet.

Skjermkortet har fått en ganske diger kjøleribbe, og to fete kjølerør. Varmerørene har direkte kontakt med grafikkprosessorkjernen, og ifølge Asus skal kjøleren holde prosessoren 16 prosent lavere enn referansekjøleren, selv om den altså er helt stillegående.

Asus har også tatt i bruk skikkelige kvalitetskomponenter, og lover at kondensatorene som er brukt skal holde rundt 2,5 ganger lengre enn tradisjonelle kondensatorer.

Standard spesifikasjoner

Kortet kommer videre med to gigabyte med DDR5-minne og 512 Cuda-kjerner. Av tilkoblinger finner vi DVI-I, HDMI og DisplayPort.

Basefrekvensen er på 1020 MHz, mens den øker til 1085 MHz ved boostfrekvens. Minnefrekvensen er på sin side på 5010 MHz.

Via den medfølgende programvaren kan du styre slikt som spenninger, frekvenser og streaming av spillingen din på direkten.

Prisene her til lands ser ut til å ligge på rundt 1500 kroner, men det er ingen som har dem på lager enda. Vil du ha en e-post så snart kortet er tilgjengelig kan du sette opp et varsel hos Prisguide.no.

Gainward GeForce GTX 970 Phantom er også ganske stillegående, men veldig mye  kraftigere »

(Kilde: Asus)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen