Bygger inn UPS og minne

Det er ikke så ofte vi får se produkter lenge før de har kommet til samlebåndet, men nå har Asus funnet det for godt å vise frem Marine Cool. Dette er et konseptkort som ikke vil komme i produksjon på lang tid, hvis det vil komme i produksjon da.

Hovedtanken med Marine Cool er å bygge et kort som er mest mulig stabilt, under alle situasjoner. I den anledning har Asus utviklet en rekke nye teknologier, og tre av dem er nå presentert.

Innebygget minne

Strengt tatt har det vært hovedkort som har hatt innebygget minne tidligere. Det som er nytt nå er at dette minnet er ment å en slags beredskapsvakt for det ordinære systemminnet. Dersom systemminnet blir ustabilt eller feiler på en eller annen måte tar det innebygde minnet over.


Innebygget UPS

Bygge inn en UPS i et hovedkort? Høres kanskje ut som galskap, men på Marine Cool er det faktisk innebygget UPS i form av et lithium polymer-batteri som gir nok strøm til drift at maskinen i en kort periode ved uventede strømkutt.

Keramiske kjølere

Marine Cool tar også i bruk noen nye kjølere som blant annet benytter et keramisk materiale. Resultatet skal være dobbelt så bra varmebortføring.

Kortet skal vises frem på Cebit og vi regner med at vi får vite mer etter hvert selv.

(Kilde: Asus)

Batteriet
Batteriet

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen