Bygger bedriftsnett

Bedrifter med mange ansatte kan spare penger på å opprette sine egne mobilnett innad i bedriften. Nå skal selskapet Network Norway sannsynligvis begynne å tilby egne mobilnett for bedrifter i Norge.

Network Norway har i følge Digi.no skaffet seg GSM-lisensen som tidligere var i hendene på MøllerGruppen. MøllerGruppen kjøpte tidligere GSM-lisensen slik at selskapet kunne opprette et eget mobilnett for sine ansatte.

Nå har Network Norway altså kjøpt denne lisensen, og vil trolig komme til å tilby egne mobilnett til norske bedrifter. Det snakkes om at Network Norway er i forhandlinger med Netcom om et samarbeid.

I praksis vil et eget mobilnett for en bedrift fungere slik at bedriften får montert en mobilsender i nærheten. Dermed kan de ansatte benytte seg av bedriftens nett mens de er på jobb, for så å bytte til Netcom eller en annen operatør når de er utenfor bedriftens nettsone.

I følge Network Norway-sjef Ingvild Myhre, er det mer enn mobiltelefoni som står på fremtidsplanene til selskapet.

- Vi ønsker å bygge en kombinasjon av bredbåndstelefoni og mobiltelefoni overfor bedriftsmarkedet, sier hun til Dagens Næringsliv.

(Kilde: Digi.no)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen