Butikken for asiafile

Her på Amobil skriver vi med jevne mellomrom om asiatiske telefoner som er interessante på grunn av spesielt utseende og funksjoner som TV-mottak og internettilgang i høy hastighet. Fellesnevneren for de fleste av disse telefonene er dessverre at du ikke får kjøpt dem her i Norge.

Om du ikke vil innfinne seg med det relativt begrensede utvalget telefoner du finner i norske butikker, er den amerikanske nettbutikken Dynamism.com noe for deg. Butikken har nylig begynt å ta inn asiatiske mobiltelefoner vi kan se langt etter her i landet.

Dynamism.com slo seg opprinnelig opp i USA ved å ta inn spesielle bærbare asiatiske PC-er, utstyre dem med engelsk tastatur og gi kjøperen garanti. Nå har de tatt konseptet ett steg videre, og selger mobiltelefoner. Amerikanske mobilkjøpere må som regel forholde seg til de telefonene operatørene tilbyr, og det kan være vanskelig å få tak i ulåste GSM-telefoner. Det er hos disse kjøperne Dynamism.com har funnet sin nisje.

Butikken selger telefoner som Nec L1, syltynne modeller fra koreanske VK, og en del Samsung-telefoner som etter hvert også vil dukke opp i Norge. Alle mobiltelefonene i butikken er uten operatørlås, og opererer som regel med GSM 900, 1800 og 1900. Du kan altså fritt bruke dem i de norske mobilnettene.

Dynamism sender telefoner over hele verden. Om du vil bestille deg for eksempel en Nec L1, må du ut med rundt 4200 kroner ($649) uten at frakt og tollavgifter er regnet med i prisen.

(Kilder: Dynamism.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen