Burton med dobbel animasjon

Tinm Burton har bekreftet at han skal animere
Tinm Burton har bekreftet at han skal animere "Frankenweenie".

Som Kulturo.no har skrevet om før har det gått rykter om at Burton planlegger å lage en animasjonsfilm basert på sin egen kortfilm ”Frankenweenie”. Nå er ryktene bekreftet av Variety.com, som skriver at den gla`makabre regissøren ikke bare skal regissere ”Frankenweenie”, men også en animasjonsutgave av det kjente eventyret ”Alice i eventyrland”.

”Beowulf”-stil

Først ute er ”Alice i eventyrland”, som i likhet med kinoaktuelle ”Beowulf”, skal blande live-action med animasjon. Med på laget har han den solide manusforfatteren Linda Woolverton (”The Lion King”, ”Beauty and the Beast”).

”Alice i eventyrland” er som skapt for Burton. På overflaten handler historien om lille Alice som krabber ned i et kaninhull for så å ende i et mystisk eventyrland. Under overflaten ligger det derimot et bisart mareritt fult av morderiske dronninger, skumle katter og kjederøykende larver.

Etter ferdigstillelsen av Alice skal Burton lage en utvidet utgave av sin kortfilm ”Frankenweenie”, som handler om en liten gutt som bringer sin døde hund tilbake til live, selvfølgelig til stor forferdelse for resten av nabolaget.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen