Bundler Doom 3 med GeForce 6800

Både Gainward og Point of View har i de siste dagene annonsert forskjellige bundlingstilbud av Doom 3 fra id Software med GeForce 6800-kort. Nyhetene fra selskapene kommer kort tid etter flere positive tester som viser at GeForce 6800-kortene yter betraktelig bedre i dette spillet enn ATI sine toppkort.

Bundlingen av Doom 3 kommer etter lange forhandlinger med Activision, som utgir Doom 3 for id Software, ifølge POV-sjef Bjørn Solli. Point of View kommer til å legge spillet i esken til alle GeForce 6800GT-kortene sine i en "begrenset tidsperiode" - men det er uklart om kortene vil få noen spesiell merking eller navngivning som kan skille dem fra "vanlige" 6800GT-kort i butikkene. (Oppdatering: I følge POV får de et klistremerke og en noe høyere pris)

Gainward har også bestemt seg for å bundle Doom 3, og gjør det like greit med alle "Golden sample"-kortene sine, som vil si "Standard", GT og Ultra-versjonene av GeForce 6800.

For POV sin del skal NVIDIA ha vært tungt involvert i forhandlingene om bundlingen - som kan tyde på at det bare er et spørsmål om tid før Doom 3 får en "The way it's meant to be played"-intro, det også.

(Kilder: POV, Tweak.dk)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen