Slik kan du lade mobilen i framtida, hvis Nokia får det som de vil. Buksa på bildet er en illustrasjon.
Slik kan du lade mobilen i framtida, hvis Nokia får det som de vil. Buksa på bildet er en illustrasjon. (Bilde: studioVin/Shutterstock)

Buksa som lader mobilen

Microsofts første krumspring innen ha på-teknologi.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det går standhaftige rykter om at Microsoft er i ferd med å lansere sin egen smartklokke i høst. Nå skal imidlert selskapet være i ferd med å komme seg selv i forkjøpet ved å lansere en bukse som lader mobilen trådløst.

Den aktuelle buksa, som snart skal være å få kjøpt via Amazon, har en trådløs ladeplate sydd inn i lomma som lader telefonen ved hjelp av induksjon. Buksa kan lades ved hjelp av USB mellom hver bruk.

Buksene skal være et samarbeid mellom Microsoft og motedesigneren Adrien Sauvage. Det er Nokias trådløse ladeplate, DC-50 som er integrert i buksene.  

Dyre bukser

Konseptbuksene ble vist frem på et moteshow i London tirsdag, og skal snart komme for salg via Amazon til en pris på «minst 2000 kroner».

Adam Johnson, som er markedsføringssjef for Microsoft Mobile Devices i Storbritannia, sier prosjektet er den første integrasjonen mellom topp-mote og topp-teknologi.

–Prosjektet har fokusert på hvordan dagens trådløsteknologi kan integreres inn i plagg vi allerede bruker, sa Johnson til ABC News.

Les mer: Dette er årets store teknotrend

Kilder: Forbes, ABC News

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen