Budsjettgrafikk fra ASUS?


Til nå har ASUS vært kjent som tilbyder av eksklusive toppkort

Produsentene av datakomponenter forsøker å overgå hverandre om å tilby billigst mulige komponenter til det asiatiske markedet for tiden. Dette har ført til introduksjonen av egne merkenavn for billig-hovedkort fra blant andre ASUS, MSI, og Gigabyte. Nå vil ASUS ta konseptet til grafikkort.

ASUS skal også ha en budsjettserie med sitt eget merkenavn i Asia - nemlig "X-Series", som skal ha blitt enormt populært i hjemmemarkedet, men som ikke har dukket opp i Norge enda. Denne serien byr på en "no frills"-opplevelse, med kraftig nedgradert ytelse og nesten ingen integrerte komponenter til en billig penge. Det er denne suksessen som ASUS vil bygge videre på, og ifølge Digitimes skal den nå utvides med X-series grafikkort.

Lanseringen av disse lavbudsjettskortene skal komme i løpet av september, og det er uklart hvilke grafikkbrikker de vil bli basert på. Samtidig stiller mange spørsmål om hvorvidt de aller laveste sjiktene i grafikkortmarkedet ikke allerede er dekket av integrerte løsninger fra NVIDIA, ATI og Intel - som alle har begynt å produsere integrerte grafikkbrikker med rimelig god ytelse i det siste.

Det gjenstår også å se om X-serien med grafikkort kommer til Norge.

(Kilder: Digitimes, X-bit labs)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen