Brukervennlig Siemens

Siemens A65 - Liggende

Siemens har laget en ny telefon som skal være enkel å bruke. Telefonen hører til A-serien som er budsjettelefonene fra Siemens. Den nye modellen kalles A65, og ska være den enkleste mobiltelefonen å bruke på sitt nivå.

Den nye modellen til Siemens har fargeskjerm, i motsetning til den nesten splitter nye A57. I motsetning til forgjengeren, A60, har Siemens nye modell også blitt utstyrt med MMS og Java. GPRS er selvfølgelig også tilstede.

Alt dette betyr at du kan sende meldinger med bilde og lyd, surfe på WAP-sider og installere egne spill og programmer. "I tillegg kan man koble mobiltelefonen til PCen og bruke den som modem.

Dette er den første modellen i A-serien med mulighet til å bruke kamera, som enkelt kan festes under mobiltelefonen. Kameraet følger ikke med, men kan kjøpes i tillegg.

Siemens A65 har en skjerm med oppløsningen 101 x 80 piksler, som viser 4096 farger. Dette er samme oppløsning og fargedybde som vi finner i blant annet Siemens SL55. Bilder vil altså ikke være preget av klarhet på denne skjermen, men man ser hva bildene skal forestille.

Mobiltelefonen veier 76,3 gram, og har dimensjoner på 101 x 45 x 19 millimeter. Den er med dette både mindre og lettere enn sin forgjenger, A60.

I nesten 10,5 døgn skal telefonen kunne stå i standby modus før batteriet gir seg. Under samtale vil batteriet si takk for seg etter 5 timer.

Siemens lover at telefonen skal være tilgjengelig gjennom hele Europa i september i år. Produsenten røper så langt ingen pris.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen